Tel 0118 745882  Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Blader door

Glaskralen

glaskralen kopen

Opaque glaskralen zijn glaskralen met een heel intense kleur. We hebben in dit wikkelarmbandje de kleinste maat gebruikt van 4mm maar ze zijn ook verkrijgbaar in 6 en 8 mm.

Bekijk de opaque glaskralen bij de ronde glaskralen of ga voor een van onze andere mooie glaskralen en knutsel ook je eigen sieraden!

<

bedeltjes online

Glaskralen

glaskralenglaskralen rondglaskralenflat glaskralenstonewash glaskralendisc glaskralenpebble glaskralenoval glaskralenglaskralen mixenMaak je eigen sieraden met onze glaskralen

Glaskralen zijn misschien wel de meest gebruikte kralen in zelfgemaakte sieraden. Onze glaskralen zijn van een uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Bekijk ook eens onze glaskralen in leuke hartjesvorm of de bijzondere Marble Glaskralen met een extra groot rijggat - leuk op waxkoord! Onze glaskralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je voor al je creaties de passende glaskraal kunt vinden. Laat je creativiteit dus de vrije loop en maak ook armbanden, kettingen en oorbellen met deze glaskralen!

Voordelige glaskralen koopt u bij Bedeltjes-Online

Onze glaskralen zijn altijd voordelig geprijsd. Wij kopen groot in bij onze eigen leveranciers waardoor wij onze glaskralen tegen groothandelsprijzen kunnen aanbieden. Zo betaal je nooit teveel voor je kralen en blijft je hobby betaalbaar!

  Bestel voor 17 UUR en uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden  

Back to Top